شاید مهم ترین تفاوت میان این دو نسخه ویندوز که در وهله اول جلب توجه می کند، طراحی جدید اینترفیس (رابط) در ویندوز 11 باشد. ویندوز جدید همچنین به همراه یک نسخه جدید و بهبود یافته از Microsoft Store به بازار ارائه می شود. قرار است ویندوز 11 به بازار عرضه شود. بسیاری از کاربران، به خاطر آمدن این نسل جدید ویندوز، هیجان زده هستند. رونمایی از ویندوز جدید توسط بسیاری از وبسایت ها و خبرگزاری ها به طور ویژه پوشش داده شده است.

در خصوص سازگاری، امکانات و قیمت این ویندوز جدید مطالبی منتشر شده است. با این همه، از آنجایی که رونمایی عمومی از این ویندوز برای اواخر امسال برنامه ریزی شده است، مقایسه این ویندوز جدید با نسخه 10 می تواند یک بحث داغ و جذاب میان علاقه مندان باشد. در این مقاله، موفق شو برخی از مهم ترین و جدید ترین امکانات ویندوز جدید را مرور می کند. سپس آن ها را با نسخه قدیمی تر، یعنی ویندوز 10، مقایسه می کند.

مقایسه ویندوز 11 با ویندوز 10

زیبایی شناسی ویندوز 11:

یکی از مهم ترین تفاوت های میان ویندوز 11 و 10 که در وهله اول جلب توجه می کند، طراحی جدید اینترفیس ویندوز است. پس از نصب و راه اندازی ویندوز جدید بر روی دستگاه ها و با روشن کردن کامپیوتر، لوگوی جدید ویندوز به همراه صدای آغازین متفاوتی به استقبال کاربر می آیند. شاید بزرگ ترین تفاوت میان ویندوز 11 و 10در این حوزه، محل قرار گیری منوی استارت باشد. کاربرانی که برای مراجعه به منوی استارت ویندوز، از سر عادت، به بخش پایینی و سمت چپ صفحه مراجعه می کنند باید به منوی تراز شده در بخش مرکزی صفحه ویندوز جدید عادت کنند. در ویندوز جدید کاربران همچنین می توانند برخی از برنامه هایی که اخیرا استفاده کرده اند را در بخش بالایی صفحه، مشاهده کنند. به طور کلی، طراحی ویندوز 11 ساده و تمیز است.

Microsoft store:

اگرچه ویندوز 10 دارای اپلیکیشن فروشگاه مناسبی بود، اما ویندوز 11 به یک فروشگاه جدید و ارتقا یافته مایکروسافت مجهز است. این اپلیکیشن جدید فروشگاه مایکروسافت شامل فروشگاه اپلیکیشن آمازون نیز می باشد. کاربران می توانند بیش از 500000 اپلیکیشن اندروید را به طور مستقیم از این فروشگاه دانلود کنند. علاوه بر آن، اپلیکیشن های اندروید می توانند بدون هیچ تاخیر یا مشکلی بر روی ویندوز جدید عمل کنند. این بدان سبب است که مایکروسافت، ویندوز 11 را به تکنولوژی بریج اینتل (Intel Bridge Technology) مجهز کرده است. این ویژگی به ویندوز جدید کمک می کند تا اپلیکیشن های اندروید را به صورت مستقیم اجرا کند.

قابلیت های ویندوز 11:

نسخه جدید ویندوز قابلیت های زیادی دارد و با یک تکنولوژی بخش‌بندی پنجره ها همراه است. این قابلیت برای کاربرانی که به طور همزمان از چندین برنامه استفاده می کنند، ایده آل است. اگرچه ویندوز 10 نیز از این قابلیت برخوردار است، اما استفاده از آن آسان نیست. همچنین این قابلیت در پیکربندی ویندوز 10 دقیق عمل نمی‌کند. همچنین ویندوز 11 حالت تبلت را حذف کرده است و تمامی امکانات را در چارچوب استاندارد نمایش می دهد. Paint سه بعدی، اسکایپ، Onenote برای ویندوز 10 و 3Dviewer از ویندوز 11 حذف شده اند.

نیازهای سخت افزاری:

یکی دیگر از تفاوت های اساسی میان ویندوز 10 و 11، نیازمندی های پایه سیستم برای راه اندازی ویندوز است. حداقل RAM و حافظه مورد نیاز برای راه اندازی ویندوز جدید، دو برابر حداقل های مورد نیاز برای نصب ویندوز 10 می باشد. علاوه بر آن، Directx و رزولوشن ویندوز جدید نیز افزایش پیدا کرده است. ویندوز جدید بر روی دستگاه هایی با TPM 2.0 اجرا می شود. این در حالی است که ویندوز 10 بر روی دستگاه هایی با TPM 1.2 یا بیشتر قابل اجراست.